lördag 24 maj 2014

SVERIGE, SVERIGE!

I denna politiskt laddade tid tycker jag att vi ska sitta ner, ta varandra i hand och tala om kära Sverige. Jag har här samlat mina favoritfakta om Sverige. Kanske lär du dig nåt nytt.

Sverige upptäcktes 1972. Sverige tappades sedan tillfälligt bort 1974, men återfanns bredvid Norge.

Sverige är mångfaldens land. Det finns både inbundna böcker och pocketböcker. Strumpor finns i olika längder och ägg tillagas på en mängd olika sätt.

Sverige har öppet måndag till lördag, 09-18.

Höghusen i Sverige uppfanns på 60-talet, och blev snabbt mycket populära. Folk älskade den klaustrofobiska känslan och stanken av urin i hissarna.

Alla i Sverige älskar kungafamiljen. De är de smartaste, trevligaste och mest själviska människorna i Sverige.

Om svenskar vill köpa husdjur, så går de till djuraffären. Om de vill köpa en djuraffär, så går det till djuraffärsaffären. Om de vill köpa en djuraffärsaffär så är de bara fåniga.

Sverige har världens bästa rättssystem. Alla som inte håller med är antingen kvinnor, homosexuella eller psykiskt sjuka.

Sjukvården i Sverige blomstrar, med tre läkare per patient.

Den som vill dela med sig av sina fotvårtor kan besöka en svensk simhall. Dessa inrättningar har dock strikta regler. Man får inte bomba, hångla eller ha fonduefester.

På sommaren flockas tiotals turister i Sverige, och Sverige har blivit listat som bästa svenska turistmål flera år i rad.

Utelivet är en viktig industri i Sverige, och det finns fem uteserveringar per invånare.



                                 The End.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar