fredag 2 maj 2014

#FULLPATTE

Det bästa som hänt SVT, någonsin, är Full Patte. Humorprogram av systrarna Kronlöf. Där hittar vi bland annat den här låten:


Om pluginprogrammet inte funkar, tryck här: YOUTUBE: SÅ MÅNGA STÄLLEN

Vissa personer tycker tydligen att den är... grov? Extrem? Nä, det är den inte. Den är som vilken R Kelly-låt som helst. Typ, hej nu ska du göra det här för mig, men jag ska inte göra nåt tillbaka för dig, orkar inte ens lära mig din anatomi tillräckligt bra för att fatta vad jag borde göra.

De där personerna som tycker att låten (och Full Patte, generellt) är grov måste helt enkelt ha missat en fett stor del av hur världen ser ut. Den ser ut precis så här, fast tvärtom. När de nu ser på Full Patte där tjejer äckelraggar genom att fråga om snubben på krogen vill amma, så blir de bestörta och frågar om man verkligen måste vara så "extrem" i ett humorprogram. Eh, ja? Om man vill få folk att uppmärksamma hur knasigt män kan bete sig när de raggar, så måste man vända på det. Det finns liksom inget annat sätt. Nej, alla snubbar äckelraggar inte genom att komma med spännande förslag på vad tjejer kan få hitta på med deras kroppsdelar. Men när det händer så rycker folk bara på axlarna och suckar, "män".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar