onsdag 12 mars 2014

VARFÖR GÖRA DET LÄTT FÖR SIG?

HooOOOlaaa... Det här blögginlägget handlar om ett intressant fenomen: När folk ska göra något, så kommer de ofta på sjukt långsökta eller jobbiga sätt att göra det på.

Exempel 1: Det här är ett litet utdrag ur en beskrivning i nio (!) steg av hur man förklär sin ölburk till en läskburk, för att kunna dricka öl på allmän plats. Det involverar en massa klippande, fixande och trixande.


And I'm like... Varför inte bara hälla över ölen i en tom läskburk?

Exempel 2: De här tvillingarna har tydligen lagt 130.000 pund på operationer. Inte just för att bli snyggare, utan för att bli mer lika varandra. 


And I'm like... Kunde ni inte ha sparat fett med cash genom att bara den ena opererar sig för att bli mer lik den andra?

Här skulle jag också kunna dra ett exempel från när jag var på fest med Jörgen och Börje*. Jörgen var inloggad på Spotify och spelade sina låtar, men sen fick Börje feeling och ville dansa till sin egen låtlista. Då började en lång utdragen process som gick ut på att Jörgen skulle adda Börje på FB och därigenom få tillgång till den hajpade låtlistan. 

And I'm like... Varför kan inte bara Jörgen logga ut, och Börje logga in? 

*Jörgen och Börje heter egentligen Torkel och Helmut. Men jag ville inte hänga ut nån. 

Nej, om man vill ha nåt gjort på ett enkelt sätt så ska man rådfråga en lat person. Typ mig. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar